6.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Članovi Nordijske gospodarske komore posjetit će Koprivnicu
Č

Ne propustite

U četvrtak, 16. travnja Koprivnicu će posjetiti članovi Nordijske gospodarske komore koji će tom prilikom obići prehrambenu industriju Podravku i poduzeće Hartmann.

Nordijska gospodarska komora u Hrvatskoj osnovana je od strane predstavnika vodećih poduzeća iz Danske, Finske, Norveške i Švedske koja djeluju u Hrvatskoj. Ona okuplja nordijske tvrtke u Hrvatskoj, poslovne ljude iz nordijskih zemalja koji žive u Hrvatskoj, te hrvatske i međunarodne tvrtke koje imaju poslovne odnose s nordijskim zemljama.

Posjet započinje u 10:30 sati u prostorijama Podravke u Koprivnici gdje će se Upravni odbor poduzeća obratiti gostima. Nakon toga slijedi obilazak tvornice Vegete i dječje hrane te posjet poduzeću Hartmann, vodećem u proizvodnji i prodaji ekološke ambalaže za jaja. Goste će dočekati Melita Bači, glavna direktorica Hartmanna te gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak koja će održati kratki govor. Slijedi prezentacija o poduzeću te obilazak proizvodnje.

Ovakva vrsta posjeta je izvrsna prilika za upoznavanje poslovanja nordijskih poduzeća u Hrvatskoj, te poslovanja Hrvatskih poduzeća na nordijskom tržištu. Kroz poslovne susrete gospodarstvenika i prezentacije tvrtki, te neformalna druženja članova jača se suradnja te se poboljšavaju međusobni gospodarski odnosi, napominju u Hartmannu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prognoza

Zima usred proljeća? Prijeti nam jutarnji mraz, posljedice za biljke i urod bi mogle biti ozbiljne

Nastavlja se promjenjivo vrijeme pri kraju travnja, a jutarnji mraz u unutrašnjosti mogao bi zaprijetiti urodu. Bojan Lipovšćak za N1...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×