-2.6 C
Koprivnica
Utorak, 7. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Recikliram, Učim, Kreiram

Članovi Udruge Maslačak učili tapecirati rabljeni namještaj

Polaznici su isprobali razne vrste materijala i alata potrebnih za tapeciranje namještaja, posebno stolica

Ne propustite

U sjedištu Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ održano je predavanje i radionica o tapeciranju rabljenog namještaja. Isto je održano u sklopu EU
projekta RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram), čiji je nositelj Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“, a prisustvovali su joj članovi udruge.

- Oglas -

Radionicu i predavanje u trajanju od sat i pol održao je Albino Tolnaj, koji je polaznicima na slikovit i prilagođen način predstavio ovu temu. Polaznici su s velikim interesom pratili predavanje i naučili o osnovama tapeciranja te isprobali razne vrste materijala i alata potrebnih za tapeciranje namještaja, posebno stolica.

Radionici su prisustvovali članice i članovi Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“. Održano predavanje i radionica predstavljaju početak aktivnosti vezanih uz obnovu i ponovno korištenje rabljenog namještaja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

trakavica

Novi šok! Hrvatski posvojitelji zaustavljeni na izlasku iz Zambije

Nakon što je prekinut sudski postupak i Hrvatima zarobljenima u Zambiji naloženo je da napuste zemlju u roku od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti