4.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nacionalni susret udomiteljskih obitelji

Članovi udruge Osmijeh i njihova udomljena djeca uživali na tradicionalom okupljanju
Č

Ne propustite

Postoji ideja da se jedan od sljedećih nacionalnih susreta udomitelja Hrvatske održi i u našem gradu, ističe Dubravka Čordašev, predsjednica udruge Osmijeh.

Na poziv Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece iz Zagreba, 44 člana Udomiteljske udruge za djecu Osmijeh iz Đurđevca, i njihova udomljena djeca, boravili su na Nacionalnom susretu udomiteljskih obitelji, koji je održan na izletištu obitelji Matković na Ključić Brdu.

Đurđevačka udruga Osmijeh u svibnju je postala najmlađom članicom Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece, koji kao nacionalna neprofitna udruga udomitelja ima za cilj poticanje i pružanje podrške razvoju i praksi kvalitetnog udomiteljstva djece u Republici Hrvatskoj.

Odlazak đurđevačkih udomitelja i udomljene djece na skup na Ključić Brdu omogućio je Grad Đurđevac koji je osigurao veliki autobus za odlazak na Kjučić Brdo.

Na susretu se okupilo rekordnih 439 sudionika iz čak 11 županija. Prilikom otvorenja, 10. rujan proglašen je Danom udomitelja, na koji će se narednih godina organizirati ovo tradicionalno udomiteljsko okupljanje.

Osim cjelodnevnog druženja na prekrasnim obroncima Vukomeričkih gorica, ispunjenog dječjom igrom, razgledavanjem malog zoološkog vrta, šumskim šetnjama, nogometnim susretima te koncertima Ivane Banfić i grupe Slatki snovi, na skupu je održan i okrugli stol o profesionalizaciji udomiteljstva.

Postoji ideja da se jedan od sljedećih nacionalnih susreta udomitelja Hrvatske održi i u našem gradu − ističe Dubravka Čordašev, predsjednica udruge Osmijeh.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakve su vaše teorije?

Što je sad ovo? Čitatelj snimio neuobičajen trag na nebu: Očito avionu ne valja katalizator!

"Čisto" nebo, gušći zračni promet i društvene mreže vrlo brzo postanu zatrpane išaranim plavetnilom. U prvom dijelu rečenice krije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×