23.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Edukativno druženje

Članovi Udruge slijepih u posjetu Hlebinama
Č

Ne propustite

Kustosica Galerije Helena Kušenić održala je zanimljivo predavanje o počecima naive u Hlebinama, životu umjetnika, i zanimljivostima poput one zašto je Ivan Generalić nacrtao pajceke ispod Eiffelovog tornja.

Udruga slijepih Koprivničko – Križevačke županije organizirala je edukativni posjet Galeriji naivne umjetnosti u Hlebinama. Cilj posjeta je upoznati članove s umjetničkim smjerom koji je naš kraj pozicionirao na umjetničku kartu svijeta.

Kustosica Galerije Helena Kušenić održala je zanimljivo predavanje o počecima naive u Hlebinama, životu umjetnika, i zanimljivostima poput one zašto je Ivan Generalić nacrtao pajceke ispod Eiffelovog tornja. Uz zanimljivo predavanje članovi su dobili priliku prvi pogledati i opipati izložbu skulptura Bare Mustafe.

Aktivnost se provodila u sklopu projekta “Udruženim snagama kroz život” koji financiraju Koprivničko – križevačka županija i Grad Koprivnica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

KUD Srce na Prkačijadi

Kolači s njihovog štanda razgrabili su se u manje od pola sata! Doznali smo tajnu najslasnijih prkača

Virovska prkačijada okupila je brojne ljubitelje slatkog, kolača, keksića i tradicionalnih poslastica. A tko ih može bolje raditi nego...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×