Condor Skye i Deflamol – prvi pobjednici Rocklive demo glasovanja

13:22h
0
Condor Skye

Nakon dvotjednog glasovanja posjetitelja stranice RockLive Festivala izabrana su prva dva izvođača koji će se predstaviti festivalskoj publici. Riječ je o varaždinskom stoner-metal bendu Condor Skye, te zagrebačkom rock bendu Deflamol.

Varaždinski Condor Skye osnovan je 2009.godine. Članovi benda otprije su poznati na lokalnoj sceni, te su nekoliko godina prije djelovali u više bendova i na taj način sakupili svoje iskustvo koje sad prenose u stil sviranja, energiju na sceni i maštovitu autorsku komponentu. Bend ima mnogo utjecaja u raznim glazbenim stilovima no najviše u bendovima kao što su Karma to burn, QOTSA, Isis, Tool, Alice in chains i mnogi drugi. Iza sebe imaju brojne nastupe u Sloveniji, te u Hrvatskoj u Zagrebu, Varaždinu, Čakovcu…

DeflamolBend Deflamol nastao je također 2009. godine. Bend ima velik broj autorskih pjesama na engleskom i hrvatskom jeziku. Ono što ih izdvaja od ostalih bendova je činjenica kako bend ima tri glavna vokala. Svaki od pjevača pjeva pjesmu koju je on sam napisao tako da im je stil po pjesmi vrlo različit. Do sada su održali niz koncerata u Zagrebu, te zabilježili nastup na popularnoj TV emisiji „Briljanteen.

 

Trenutno je u tijeku treći, ujedno i zadnji krug glasovanja koji traje do 14. kolovoza, a prva dva izvođača također će osigurati nastup na festivalu.

Što se ostalih izvođača tiče, jedan od najboljih ovogodišnjih festivalskih line upova trenutno izgleda ovako:

Kiril Džajkovski, Let 3, Gustafi, Brains, Pips, Chips & Videoclips, Overflow, Postolar Tripper, Cold Snap, RHCP Real Tribute, Condor Skye, Deflamol, EPePe.

Ono što je najzanimljivije, popisu će u narednih mjesec dana biti dodano još 9 live bendova, te više o 10 D.J.-a na 3 dodatne festivalske pozornice!

Valja napomenuti kako festival nudi i popratne sadržaje kao što su: Skate & Bmx natjecanje, paintball teren, 2 sata dnevno besplatno kupanje na bazenima Cerine, besplatan kamp, biciklijada, dok se istovremeno održava i Renesansni festival koji je potpuno besplatan.