10.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Uređenje okoliša

Crkva u Jagnjedovcu dobiva novu ogradu, a akciji se priključili i mještani
C

Obnovu je kupnjom materijala omogućio grad Koprivnica na zahtjev mještana naselja Jagnjedovec.

Ne propustite

U naselju Jagnjedovec kraj Koprivnice, u tijeku je uređenje okoliša oko Crkve Svetog Andrije, a riječ je o radovima na sanaciji dotrajale ograde. Obnovu je kupnjom materijala omogućio grad Koprivnica, a na zahtjev mještana naselja Jagnjedovec.

Radna akcija organizirana je od strane članova Mjesnog odbora kojoj su se sa zadovoljstvom odazvali i mještani. Radove je obišao i Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika.

– Veseli me kada mještani sami pokazuju inicijativu i želju da svoje naselje učine sigurnijim i ljepšim, a grad Koprivnica uvijek će sa zadovoljstvom takvu inicijativu i podržati – zaključio je Jakšić.

Radovi su još uvijek u tijeku, a ukupna vrijednost se procjenjuje na 3500 kuna s PDV-om.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jutro nakon izbora

[Za ePODRAVINU] Lacković zadovoljan rezultatima izbora: Najslađi mandat je onaj koji dolazi uz podršku preferencijalnih glasova

Jutro nakon parlamentarnih izbora sigurno je dobro za nezavisnog Željka Lackovića, koji se na ovim izborima kandidirao na listi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×