13.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kome vjerovati

Na crkvi je vrijeme stalo, sat na meteorološkom stupu kasni, a jedino gradski oci znaju točno vrijeme
N

Ne propustite

Iako su vremena kad su bili neophodni u životu građana daleko iza nas, javni su satovi još uvijek dio gradske vizure.

Nakon što smo primijetili da sat na koprivničkoj crkvi Svetog Nikole danas ujutro nije pokazivao točno vrijeme odlučili smo provjeriti i ostale javne satove koji se nalaze u neposrednoj blizini.

Sat na crkvi odstupa gotovo osam sati, a građani koji točno vrijeme usklađuju s onim na meteorološkom satu, dvije su minute u zaostatku za onima koji ga usklađuju s vremenom na gradskoj vijećnici.

Gradski oci, izgleda, najviše paze na vrijeme, jer prema podacima točnog vremena, sat gradske vijećnice ide točno u minutu.

Svi vi koji dogovarate romantične sastanke kod sata pripazite na sinkronizaciju s drugom polovicom, razlika u vremenu na crkvi Svetog Nikole i meteorološkog stupa gotovo je osam sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvojili 1200 dolara

FOTO/VIDEO Zoran i Valentino u jednom danu razvili aplikaciju za razdvajanje otpada: Spavali smo tri sata, a koristili smo i umjetnu inteligenciju

U siječnju je koprivnički Enter bio mjesto zanimljivog okupljanja za sve ljubitelje tehnologije, programiranja i kreativnih ideja. Tamo je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×