28.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
susret suprotnosti

Crno ili bijelo? S ovakvim ukusom, zbilja nije važno
C

Ne propustite

Prevrtljive vremenske prilike neprestano nas zbunjuju, no ove dvije djevojke očito nemaju problema oko modnih odabira čak i dok nam proljeće pokaže zube.

U oči odmah upadaju njihove suprotne preferencije za boje. Jedna je odabrala bijeli kaput s bijelim šalom, u kojemu bi možda dobro došla koja nit istaknutije boje, čisto zbog živosti. Tu su i ležerne traperice koje su uvijek dobar i univerzalan odabir za razne prigode. Iako nam torba ograničava pogled na čizme, čini se da su nešto više, a sigurno je da je i njegova vlasnica nešto viša zahvaljujući prilično vrtoglavim potpeticama za tu vrstu obuće. Sve u svemu, decentan, a opet vrlo ženstven outfit.

Ni njena prijateljica nije ništa lošija u kombiniranju, iako se odlučila za primjetno manje detalja i boja. Na njoj prevladava otmjena crnina, od kaputa pa preko hlača i čizama. One, iako nisu na potpeticu, svojom visinom do koljena ističu dobro oblikovane noge tako da s tog aspekta nema zamjerki – kao, uostalom, i za cijelu kombinaciju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bolenov dravski put

FOTO Predstavljen projekt izgradnje interpretacijskog centra u Goli, gradit će se pristanište na Dravi, razvijati turističke atrakcije i održivi oblici turizma

Početna konferencija projekta Interpretacijski centar Bolenov dravski put okupila je u prostorijama Koprivničko-križevačke županije dionike ovog važnog projekta za...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×