15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRVA ETAPA

CRO RACE Podravinom će voziti najbolji svjetski biciklisti, a ljepote našega kraja vidjet će se u čak 190 zemalja
C

Važno je strpljenje i postupanje u skladu sa znakovima i naredbama policije i uputama redara.

Ne propustite

Koprivnica je protekli vikend bila mjesto održavanja prvog cestovnog biciklističkog maratona. Podravski grad voli se isticati kao Meka za bicikliste, pa će brojne entuzijaste zasigurno razveseliti činjenica da će šesto izdanje biciklističke utrke CRO Race prolaziti Podravinom.

– Uz vrhunska sportska uzbuđenja i zvučna biciklistička imena ovo je jedinstven projekt kojim promoviramo Hrvatsku u više od 190 zemalja svijeta. Ne čudi što utrku CRO Race zovu najljepšom razglednicom Hrvatske jer mi cijelu našu zemlju tijekom tih šest dana prikazujemo iz zraka i pretvaramo u jedinstvenu sportsku arenu – poručio je bivši hrvatski biciklist i direktor organizatora, tvrtke Top Sport Events, Vladimir Miholjević, dodajući kako će utrka okupiti najbolje svjetske timove.

Utrka će se održati od 28. rujna do 3. listopada uz izravan prijenos na HTV-u i Eurosportu. Televizijski signal emitirat će se u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Aziji, Africi i Australiji, odnosno u čak 190 zemalja.

Koprivnica je protekli vikend uživala u cestovno biciklističkom maratonu // Foto: Vedran Tkalec
Policija poslala važno upozorenje

Prva od šest etapa od Osijeka do Varaždina uključuje, dakle, i Koprivničko-križevačku županiju. Očekivanja, uzevši u obzir očekivanu prosječnu brzinu kretanja, kažu da će natjecatelji oko 14.20 sati biti u Pitomači, nakon čega će svoj put nastaviti do Virja, zatim centra Koprivnice, pa nadalje do Ludbrega i Varaždina. Preciznije, Policijska uprava koprivničko-križevačka objavila je kako će se natjecanje odvijati državnom cestom broj 2 na relaciji Kloštar Podravski – Đurđevac – Virje – Novigrad Podravski – Koprivnica – Kunovec Breg – Subotica Podravska – Cvetkovec.

– Kako je za potrebe utrke potrebno da na kolniku prometnice kojom se utrka odvija nema drugih sudionika u prometu osim natjecatelja i njihovih vozila iz pratnje, molimo sve vozače da postupaju sukladno uputama, odnosno znakovima policijskih službenika i redara koji će na pojedinim lokacija vršiti zatvaranje prometa na trasi kretanja natjecatelja, odnosno uoči dolaska natjecatelja neće dozvoliti uključivanje vozila na trasu biciklističke utrke – objavila je policija.

– Apeliramo na vlasnike teretnih vozila, da svoja vozila u vrijeme održavanja utrke preusmjere na ostale prometne pravce jer će se ista privremeno isključivati iz prometa – dodaju, ističući molbu kojom od gledatelja traže da utrku promatraju s pozicija koje se nalaze van kolnika, što znači na sigurnoj udaljenosti od ruba kako na njih ne bi naletjeli natjecatelji.

U konačnici, važno je strpljenje i postupanje u skladu sa znakovima i naredbama policije i uputama redara.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Križevačka eparhija

Naša katedrala dobit će relikviju svetog Šarbela, sveca s najviše čudesa u povijesti kršćanstva!

Grkokatolička katedrala Svete Trojice u Križevcima 22. rujna dobit će u trajno vlasništvo relikviju svetog Šarbela, istočnog katoličkog sveca...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×