19.6 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
završetak ljeta

Crtanjem divovske mandale i podjelom medalja Olimpijcima u Virju istjerali dosadu
C

Zlatna čitateljica i pobjednica Olimpijade je Marta Cikoš

Ne propustite

Završili su Ljetni istjerivači dosade u Virju, program kojim se u ljetim mjesecima u  Narodnoj knjižnici Virje, održala se 31 radionica i događaj.

Lego (g)radionice ponedjeljkom, gaming dan utorkom, kreativne srijede i obiteljske petke, a uporni mali vježbači  su četvrtkom vježbali svoje vještine čitanja ne bi li školu dočekali spremniji.

Uz sve šarenilo i ugodna druženja, priređena je i Olimpijada čitanja. Brončani čitači su Ema Bušić, Ela Lončar, Ena Jaković, Jana Žuškin, Marija Antoljak, Marta Čiček, Magdalena Čiček, Nataly Bingula i Marko Jukić. Srebrni su Nika Košćak i Viktorija Ćurić. Zlatna čitateljica i pobjednica Olimpijade je Marta Cikoš.

Pod vodstvom volonterke Jasne Stančeta Novogradec djeca i roditelji crtali su divovsku mandalu. Šest metara u promjeru, mandala je bila savršen završetak ovog ljeta, a DVD Virje omogućio je da se ovjekovječi fotografijom iz zraka.

Foto: Narodna knjižnica Virje
Foto: Narodna knjižnica Virje
Foto: Narodna knjižnica Virje
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

DVD STARIGRAD

FOTO Stigla je oprema vrijedna više od 25.000 eura, Tucaković: Nabava ove opreme rezultat je rada društva, ali i gradske Vatrogasne zajednice

Dobrovoljno vatrogasno društvo Starigrad dobilo je opremu vrijednu više od 25.000 eura. Primopredaji je prisustvovao i glavni vatrogasni zapovjednik i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti