26.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Crveni križ i županijska udruga kuhara donirali samohranu majku i četvero djece
C

Ne propustite

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Udrugom kuhara Koprivničko-križevačke županije doniralo je uoči Uskrsa samohranu majku Slađanu Jakupek iz Koprivnice i njezino četvero djece, od kojih troje pohađa školu za djecu s teškoćama u razvoju COOR Podravsko sunce.

Udruga kuhara pripremila je prehrambene namirnice, a Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica higijenske potrepštine i odjeću za Slađaninu djecu te je donacija predana u petak 18. travnja. S obzirom da Slađanina djeca zahtjevaju 24-satnu skrb, ona nije u mogućnosti raditi, ovom donacijom osigurali smo ovoj obitelji namirnice za blagdanski stol i svakodnevni život.

Osim obitelji Snježane Jakupek, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, u suradnji s Gradom Koprivnicom, doniralo je više od stotinu najsiromašnijih koprivničkih obitelji. Za njih su pripremljeni paketi s hranom koja je prikupljena u subotnjoj akciji u dvama trgovačkim centrima, donacijom Podravke i Danice te prikupljenim novcem iz Kasica solidarnosti koje su bile postavljene u više banaka. U prikupljanu, pakiranju i podjeli paketa sudjelovali su volonteri Udruge Rad na dar i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica. Vrijednost svakog paketa je bila više od 90 kuna, a u paketima su bili brašno, šećer, sol, ulje, tjestenina, riža, juhe, konzerve, grah, hajdinska kaša.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nestao u 60 minuta

Poznatom koprivničkom glazbeniku ukrali kamper: Išao sam u Milano na Metallicu, a sad nemam kako kući!

- Ima koga danas u Milanu na koncertu Metalike da se vratim s njim. Obzirom da sam došel ujutro...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×