Akcija

Crveni križ organizira prikupljanje donacija, odazovite se

Pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije.

09:46h
0
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica počinje s provođenjem akcija prikupljanja donacija za korisnike Socijalne samoposluge, jer su proteklih šest mjeseci zaustavljene radi epidemioloških mjera.

Prva je provedena prošli tjedan u Robnom centru KTC, a u Shopping centru SUPERNOVA volonteri Društva prikupljat će ih u subotu, 19. rujna, u vremenu od 9 do 13 sati.

Sljedeća akcija je u ponedjeljak, 21. rujna, u vremenu od 9 do 13 sati i to ponovno u Robnom centru KTC Koprivnica, Ivana Česmičkog 15.

– Akcije ćemo provoditi uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka stožera, a naši vrijedni volonteri kupcima će dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica. Trenutno nam nedostaju različite mesne konzerve, kava, pelene, toalet papir, raznovrsne
higijenske potrepštine, riža, brašno i tjestenina. Sugrađane molimo da donacijom prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština pomognu onima kojima je potrebno – poručuju iz koprivničkog Crvenog križa.

Paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se korisnicima Socijalne samoposluge jednom tjedno. Pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije.

Oni koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa u ulici Braće Radića.

čitam...