9 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
GODIŠNJA SKUPŠTINA

Crveni križ rezimirao ovogodišnja postignuća, u budućnosti spremni za izvanredne situacije
C

Društvo je ove godine kupilo novi veliki šator za Interventni tim i to uz financijsku podršku Koprivničko-križevačke županije

Ne propustite

Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije održalo je redovnu sjednicu Skupštine na kojoj su rezimirana postignuća u ovoj godini, dok su glavne točke dnevnog reda bile usvajanje Plana rada i Financijskog plana za iduću godinu.

Ravnateljica Adela Sočev predstavila je Plan rada, koji uključuje nastavak dosadašnjih aktivnosti Društva vezanih uz spremnost na izvanredne situacije, službu traženja, rad s mladima te djelovanje Kluba Slatko srce koji okuplja djecu oboljelu od dijabetesa. Podsjetila je kako je ove godine Društvo kupilo novi veliki šator za Interventni tim i to uz financijsku podršku Koprivničko-križevačke županije, kojoj je zahvalila na potpori.

Predsjednica Društva Đurđica Trbus zahvalila je svim volonterima na sudjelovanju u aktivnostima, kao i na njihovoj humanosti i požrtvovnosti iskazanoj tijekom godine.

Foto: KCKZZ
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

ANALIZA IZLAZNIH ANKETA // HDZ i SDP u problemu, naša županija mogla bi imati do četiri zastupnika

Rezultati izlaznih anketa govore dosta, a ne govore ništa. HDZ (59 zastupnika) je i dalje vodeća politička opcija s...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×