-0.4 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
podravina 2023.

Čujete li ovog petka mnoštvo sirena, ne brinite, evo o čemu se radi
Č

Vježbe će se održavati na nekoliko lokacija na području općine, a okupljanje će biti ispred Vatrogasnog doma u Koprivničkim Bregima

Ne propustite

Ako se ovog petka priupitate zašto se čuju sirene i drugi alarmantni zvukovi, ne brinite, na području općine Koprivnički Bregi održava se Podravina 2023., taktično – pokazna vatrogasna vježba.

Početak svega predviđen je za 16.30 sati, a radi se o vježbi svih žurnih službi s Požarnog područja Koprivnica koja se već nekoliko godina održava s ciljem koordinacije i provjere operativne spremnosti prvenstveno vatrogasnih snaga, ali i ostalih žurnih službi.

Vježbe će se održavati na nekoliko lokacija na području općine, a okupljanje će biti ispred Vatrogasnog doma u Koprivničkim Bregima.

– Završetak vježbe te postrojavanje ljudi i vozila planiran je za 18.30 sati ispred Vatrogasnog doma u Koprivničkim Bregima – poručili su organizatori.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rekorder

Za neke pravila kao da ne postoje, sa suludih 160 na sat proletio poznatom podravskom ravnicom

Policijski nadzor prometa tijekom proteklog vikenda pokazao je da vozači još uvijek piju i jure. - Utvrđena su 122 prometna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti