Cvek i Lakuš prvaci TK Koprivnica u parovima za seniore

21:47h
0
Finalisti u kategoriji seniora

Prvenstvo Teniskog kluba Koprivnica u parovima za seniore uspješno je završeno nakon manjih problema s kišovitim vremenom.

Na turniru je nastupilo 12 parova, a u polufinalnim susretima među četiri najbolja para plasirali su se Tin Šandl/Hrvoje Šifkorn protiv para Dejan Dautanec/Goran Jalševec, te Filip Cvek/ Goran Lakuš protiv para Gordan Knežević/ Tomislav Šiško.

U zanimljivim i neizvjesnim susretima bolji su bili mlađi, te su se u finale plasirali parovi Šandl/Šifkorn i Cvek/Lakuš.

Finalni je susret nakon mnoštva preokreta rezultatom 6/4, 4/6, 10/8, pripao paru Cvek/Lakuš koji je ovom pobjedom postao prvak TK Koprivnica za 2012. godinu.

Završeno prvenstvo kluba u parovima za veterane

Finalisti u kategoriji veteranaProteklih je nekoliko dana igrano i prvenstvo TK Koprivnica u parovima za veterane iznad 35 godina.

Na turniru je nastupilo sedam parova, a natjecanje je ponudilo veliki broj zanimljivih susreta.

U polufinale su se plasirali parovi Darko Ivančan/Dario Krapinec protiv prošlogodišnjih pobjednika Jerko Hapavel/Mario Vrabec, te Siniša Herman/Tomislav Šubić protiv para Elvis Kovač/Krešimir Šifkorn.

Oba su susreta bila neizvjesna do kraja, a u pobjedničkom tie-breaku koji je odlučivao pobjednika u oba susreta pobijedili su parovi Ivančan/Krapinec i Kovač/ Šifkorn i plasirali se u finale.

Pobjeda je u finalnom susretu rezultatom 6/4, 6/1 pripala paru Kovač/ Šifkorn čime su postali prvaci kluba za 2012. godinu.

čitam...