prva žnl

Cvele pokazuje mišiće, Osvit doveo četiri nova igrača i već sad ima jednu od najboljih obrana lige

Na današnjoj utakmici Osvita i Lipe, revijalnoj koja se igrala na sam Dan općine Đelekovec, pričalo se i o povratku domaćeg napadača Nikole Drvarića koji je dosad igrao u kotoripskom Graničaru. 

15:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Nogometni klub Osvit iz Đelekovca na svojim je Facebook stranicama objavio kako je u svoje redove doveo Matiju Lončara i Sašu Vukonića. Obojica su dobro poznati igrači županijskog nogometa u regiji. Vukonić je bio i mladi reprezentativac Hrvatske, a u redove Osvita dolazi iz trećeligaša Tehničara iz Cvetkovca.


Lončar je također iskusni igrač obrambenih karakteristika, sa sjajnom kontrolom lopte i pregledom igre. Na današnjoj utakmici Osvita i Lipe, revijalnoj koja se igrala na sam Dan općine Đelekovec, pričalo se i o povratku domaćeg napadača Nikole Drvarića koji je dosad igrao u kotoripskom Graničaru, a danas je zaigrao za Osvit protiv Lipe.

Transfer je i ‘službeno’ potvrđen na Facebook stranici Osvita, a osim njega u klub se vratio i Zoran Vlah, nogometni vratar. Jasno je vidljivo kako renome i poznanstva trenera Ranka Celiščaka rade svoje, u klub stižu nogometni znalci koji će Osvitu omogućiti puno bolji plasman u Prvoj ŽNL nego što je ostvaren u tekućoj, prekinutoj sezoni kada su se našli na desetoj poziciji.

čitam...