6.5 C
Koprivnica
Subota, 2. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nepravomoćna presuda

Damir se napio k’o majka pa pred kućom u 10 ujutro pljunuo na Sanelin Mercedes i izvrijeđao je, ide u zatvor
D

Izmjerena su mu 2,45 promila, a u zatvor će na 13 dana

Ne propustite

Damir iz Koprivnice, 57-godišnjak koji živi s 800 kuna socijalne pomoći mjesečno, nekoliko dana svojeg života provest će u zatvoru, a sve zbog remećenja javnog reda i mira koje datira još iz travnja 2021. godine. Naime, Damir se tada u vrlo pijanom stanju, izmjerena su 2,45 promila, na naročito držak i nepristojan način obrušio na Sanelu, odnosno njezin automobil.

Bilo je 10 sati ujutro kada je ona Mercedesom prolazila ispred njegove kuće, no bila je primorana zakočiti, jer je Damir stao pred auto, pljunuo na njega i poručio joj: ”Pi… ti materina ! Gamad!” Time je počinio prekršaj, koji je ona, očito, prijavila policiji.

Damir je priveden i idući dan u žurnom postupku izveden pred suca, gdje je novčano kažnjen, na što se tužitelj žalio, jer je smatrao da zbog ranije osuđivanosti Damir mora u zatvor. Prvostupanjsku presudu Visoki sud je nakon toga ukinuo i vratio postupak na početak.

Glavna rasprava održana je 14. veljače ove godine, Damir se na nju nije odazvao niti je dostavio pisanu obranu pa je odluka donijeta u njegovoj odsutnosti. Izrečena mu je kazna zatvora od 15 dana, no iza rešetak će provesti 13 dana, jer je dio vremena već proveo u policijskoj zgradi, odmah nakon incidenta.

S druge strane, oslobođen je plaćanja paušalnih troškova prekršajnog postupka, jer živi od socijalne pomoći, a pritom treba naglasiti da je presuda nepravomoćna. Odnosno, Damir ima pravo na žalbu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Propisno je kažnjen

Drama u podravskom kafiću, Mladen ušetao i poručio vlasnici: “Ja sam ubica, raznijet ću vas bombom!”

"Doći ću s bombom koja će vas raznijeti. Ja sam bio u zatvoru, ja sam ubica!", poručio je  54-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×