he dubrava

Danas prijepodne u obližnjem jezeru pronađeno mrtvo tijelo muškarca

Mrtvo tijelo prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu te se kriminalistička istraživanja nastavljaju.

14:54h
0
Utopljenik
Ilustracija // Foto: Ivan Brkić

Danas, 4. rujna 2019. godine u 11,27 sati Operativno komunikacijski centar Policijske uprave međimurske putem „Centra 112“, zaprimio je dojavu građana da je u blizini obale jezera HE Dubrava, u visini naselja Cirkovljan, uočen leš nepoznate osobe, piše eMedjimurje.

– Na mjesto dojave upućena je ekipa JVP-a Čakovec, radi izvlačenja tijela iz vode. Očevidom na mjestu događaja te mrtvozorničkim pregledom utvrđeno je da se radi o tijelu nepoznatog muškarca starosti oko 50 godina, visine 190 cm, jače tjelesne građe, obučenom u plave traperice, smeđu košulju, dok je na nogama imao obuvene smeđe cipele. Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja, dok bi smrt nastupila najvjerojatnije uslijed utapanja – kažu u policiji.

Mrtvo tijelo prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu te se kriminalistička istraživanja nastavljaju.

– Mole se građani ukoliko raspolažu s korisnim informacijama vezano uz opisani događaj da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192 – policijska je poruka.

čitam...