17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
IMENDANI

Danas slave vlasnici ovih muških imena
D

Ne propustite

Današnja proslava imendana rezervrana je za vlasnike imena Danijel, Artur i Damir, a evo nekoliko detalja o svakom od njih.

Vlasnik imena Danijel pristojna je osoba izvrsne intuicije, uvijek raspoložen za komunikaciju. Nikad ne pokazuje snažne emocije, ponaša se dovoljno mirno. Nije sklon žurbi u poslu. Sve radi nestrpljivo i razborito. Čak i pod teškim životnim okolnostima može zadržati pozitivan stav.

Kao dijete, Njegove izvanredne organizacijske kvalitete prate ga cijeli život. Uspješno gradi karijeru i pomaže prijateljima da napreduju s njim. Damira su uvijek zainteresirani za poslove starih prijatelja, pomaže im i brine se o njima kao o rodbini.Arthur je pravo blago za roditelje, uvijek se pokorava starcima, ponaša se smireno i uravnoteženo. U adolescenciji se njegov lik može dramatično promijeniti, a on će postati tvrdoglav i brzo raspoložen. Arthur je svojim izgledom i karakterom vrlo sličan svojoj majci.

Damir ima izvanredne organizacijske kvalitete koje gra prate cijeli život. Uspješno gradi karijeru i pomaže prijateljima da napreduju uz njega. Ove osobe su uvijek zainteresirane za poslove starih prijatelja, pomažu im i brinu o njima kao o rodbini.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×