20.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dani kad su Podravkašice trčale
D

Ne propustite

U ne tako davno vrijeme rad su postojali radnici, koji su bili djelatni kao i današnji djelatnici, održavale su se radničke sportske igre. U raznim sportovima, natjecateljskim i onima koji spadaju u pojam rekreacije, natjecali su se zaposlenici raznih poduzeća i ustanova.

Podravka je, zbog svoje brojnosti, imala i vlastite radničke međuourskeigre (OOUR = organizacija udruženog rada). Trčalo se po šumi Crna gora, gdje je kasnije napravljena trim staza, a i kod Podravkina rekreacijskog centra, PRC-a. Muški su trčali od trafostanice u Starigradu do ugostiteljskog objekta Štagelj, a žene od nešto bližeg raskrižja.

Na slici, iz arhive lista Podravka, ženska je utrka u drugoj polovici sedamdesetih godina. Kao što se vidi, još nije bilo mosta za vozila, tek pješalo brvno, a automobili su morali prelaziti preko potoka.

Poslije se jelo i pilo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×