bogat program

Dani Općine Koprivnički Bregi uz Lidiju Bačić i Matu Bulića bit će pravi spektakl

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Koprivnički Bregi u Vatrogasnom domu uz nastup KUD-a Rudar Glogovac i večeru održat će se u srijedu, 21. kolovoza. 

18:00h
0
Foto: Foto Begović

Brojni sadržaji i aktivnosti obogatit će Dane Općine Koprivnički Bregi. Sve počinje natjecanjem u gađanju na glinene golubove u organizaciji LD Zec iz Koprivničkih Bregi, uz prigodne gastronomske specijalitete za posjetitelje u Lovačkom domu i to 15. kolovoza, u četvrtak.

Već idućeg dana na redu je Veliko Rokovsko Proštenje uz Svete mise u crkvi Svetog Roka.

Sportski susreti branitelja u organizaciji Ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Općine Koprivnički Bregi na igralištu NK Mladost Koprivnički Bregi na redu su 15. kolovoza, u subotu. Memorijalna nogometna utakmica između  NK Mladosti i NK Rudara iz  Glogovca igrat će se na igralištu u Koprivničkim Bregima u nedjelju.

Otvaranje nadograđenog dijela vrtića i razgledavanje vrtića, škole i školske dvorane u Koprivničkim Bregima za mještane planirano je u ponedjeljak, 19. kolovoza. Prezentacija vatrogasne opreme i vozila DVD-a Koprivnički Bregi i DVD-a Glogovac
ispred Vatrogasnog doma u Koprivničkim Bregima rezervirano je za utorak.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Koprivnički Bregi u Vatrogasnom domu uz nastup KUD-a Rudar Glogovac i večeru održat će se u srijedu, 21. kolovoza. 

Koncert u Društvenom domu u Glogovcu uz Rudarice, pjevačku sekciju UPK Vlado Dolenec, crkveni zbor mladih, tamburaši KUD-a Rudar Glogovac na redu je četvrtak.

Najveća fešta bit će u petak 23. kolovoza uz koncert Lidije Bačić na igralištu iza Osnovne škole u Koprivničkim Bregima, a pozvani su svi mještani i oni koji to nisu. Lidija će nastupiti u 22 sati, a od 20 sati nastupa grupa Profeel.

Prezentacija gastro ponude Udruge žena Bregi i Glogovac, UPK Vlado Dolenec i vinara
na parkiralištu iza općinske zgrade na rasporedu je u subotu od 18 sati, a koncert popularnog Mate Bulića počinje u 22 sata.

Uživajte i zabavite se. Dobrodošli ste!