24.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bit će veselo

Dani travnjaka ovog će vikenda oduševiti brojnim zanimljivim aktivnostima, ali i nagradama
D

Uz prodajno-izlagačku izložbu domaćih proizvoda, Konjički klub Koprivnica ponovno je pripremio turnir u preponskom jahanju, gdje će se natjecati u brojim kategorijama.

Ne propustite

Ovog vikenda posjetite najznačajniju županijsku manifestaciju posvećenu poljoprivrednoj
proizvodnji – 23. Dane travnjaka Koprivničko-križevačke županije, koja će se od 3. do 5.
svibnja ove godine održati na prostoru koprivničkog Sajmišta.

Manifestacija se profilirala na području stočarske, ratarske, ekološke, voćarske, vinogradarske i tradicijske poljoprivredne proizvodnje s naglaskom na ruralni razvoj, a upravo s ciljem poticanja ruralnog razvoja Županija je osigurala besplatan izlagački prostor za sve zainteresirane, kao i predstavljanje izlagača u katalogu.

Također, manifestacija je usmjerena na proširenje ponude novim proizvodima, podizanje kvalitete nastupa izlagača, kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalnih proizvoda te će se u tom smislu dodijeliti nagrade u raznim kategorijama poljoprivredne proizvodnje. Uz nagrađivanje najboljih proizvođača kravljeg i kozjeg mlijeka te najperspektivnijeg mladog proizvođača mesa i mlijeka, ovogodišnja novost je nagrađivanje najboljih proizvođača silaže.

Program počinje u petak, 3. svibnja, stručnim predavanjima u prostorima Hrvatske
gospodarske komore Županijske komore Koprivnica, a svečano otvorenje na rasporedu je u subotu, 4. svibnja na Sajmištu s početkom u 10 sati. Uz prodajno-izlagačku izložbu domaćih proizvoda, Konjički klub Koprivnica ponovno je pripremio turnir u preponskom jahanju, gdje će se natjecati u brojim kategorijama.

Posljednjeg dana manifestacije, 5. svibnja u 9 sati, na rasporedu je natjecanje u ručnoj košnji, a zatim će se održati tradicionalni prikaz ručne košnje, rastepanja, okretanja i sušenja sijena u organizaciji Udruge Zagoraca Podravine. Tu je ponovno i turnir u preponskom jahanju te Bambino kup na kojemu će se predstaviti najmlađi uzgajivači teladi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nesreća

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Zapalio se plovni bager na šljunčari, radnici i vatrogasci bore se protiv buktinje

Zapalio se plovni bager na šljunčari u Gabajevoj Gredi. Kako doznajemo s mjesta događaja, plamen je buknuo na stroju, a...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×