19.9 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
mainfestacija

Dani voća u Đurđevcu 8. listopada, županija osigurava štand i promociju u katalogu, prijave do 3. listopada
D

Svi koji žele mogu se prijaviti putem prijavnice koja se nalazi na stranici Županije

Ne propustite

Ovogodišnja manifestacija Dani voća Koprivničko-križevačke županije, inače 24. po redu, održat će se 8. listopada u Đurđevcu, na Trgu svetog Jurja, dogovoreno je na sjednici koju je vodio predsjednik Organizacijskog odbora i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Naglasio je kako je glavni cilj promocija voćarstva kroz promotivno-izložbeni dio te da se i ove godine očekuje sudjelovanje velikog broja OPG-ova i proizvođača koji su orijentirani prema voćarskim kulturama i domaćoj proizvodnji. Istovremeno, posjetitelji će moći uživati u velikom izboru raznih voćnih kultura i sorti i ostalom popratnom programu.

Županija, pritom, osigurava besplatan izlagački prostor na manifestaciji te predstavljanje izlagača u katalogu kako bi ih dodatno promovirala, a svi koji žele mogu se prijaviti putem prijavnice koja se nalazi na stranici Županije.

Organizator manifestacije je Županija, a suorganizatori su Grad Đurđevac i gradska Turistička zajednica, Ministarstvo poljoprivrede Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede, Poljoprivredna zadruga „Gruda“ za proizvodnju, skladištenje i distribuciju voća i povrća te Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije.

Dodajmo da je ispunjenu prijavnicu potrebno dostaviti u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu, Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica ili poslati na email: denis.maksic@kckzz.hr najkasnije do 3. listopada, a sve informacije o manifestaciji mogu se dobiti i na telefon: 048/ 658-135.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćno

PA KAJ JE TO? Pijan na fešti u Društvenom domu razbio čašu od 2 deci, Sud ga kaznio 700 eura?!

Koliko puta ste bili vani s društvom, malo vas je ponijelo pa ste na zvuk omiljene vam pjesme posegli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×