mainfestacija

Dani voća u Đurđevcu 8. listopada, županija osigurava štand i promociju u katalogu, prijave do 3. listopada

Svi koji žele mogu se prijaviti putem prijavnice koja se nalazi na stranici Županije

13:09h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Ovogodišnja manifestacija Dani voća Koprivničko-križevačke županije, inače 24. po redu, održat će se 8. listopada u Đurđevcu, na Trgu svetog Jurja, dogovoreno je na sjednici koju je vodio predsjednik Organizacijskog odbora i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Naglasio je kako je glavni cilj promocija voćarstva kroz promotivno-izložbeni dio te da se i ove godine očekuje sudjelovanje velikog broja OPG-ova i proizvođača koji su orijentirani prema voćarskim kulturama i domaćoj proizvodnji. Istovremeno, posjetitelji će moći uživati u velikom izboru raznih voćnih kultura i sorti i ostalom popratnom programu.

Županija, pritom, osigurava besplatan izlagački prostor na manifestaciji te predstavljanje izlagača u katalogu kako bi ih dodatno promovirala, a svi koji žele mogu se prijaviti putem prijavnice koja se nalazi na stranici Županije.

Organizator manifestacije je Županija, a suorganizatori su Grad Đurđevac i gradska Turistička zajednica, Ministarstvo poljoprivrede Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede, Poljoprivredna zadruga „Gruda“ za proizvodnju, skladištenje i distribuciju voća i povrća te Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije.

Dodajmo da je ispunjenu prijavnicu potrebno dostaviti u Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu, Antuna Nemčića 5, 48000 Koprivnica ili poslati na email: denis.maksic@kckzz.hr najkasnije do 3. listopada, a sve informacije o manifestaciji mogu se dobiti i na telefon: 048/ 658-135.