17.3 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
novčano je kažnjen

Danijel (37) suprugu Ljubicu nasred ulice odalamio šakom, a nakon toga u kući ju je pred djecom gađao i papučom
D

Svemu tome svjedočila su maloljetna djeca, a treba naglasiti da je okrivljenik bio prilično pijan

Ne propustite

Općinski sud u Koprivnici donio je presudu protiv 37-godišnjeg Danijela iz Malog Otoka, koji je lani u kolovozu prijavljen za obiteljsko nasilje. Bio je prilično grub prema izvanbračnoj supruzi Ljubici, a sve to pred očima maloljetne djece. Okidač svemu tome bio je alkohol, jer su Danijelu izmjerena 2,16 promila.

Prvi incident dogodio se oko 16 sati nasred ulice u Velikom Otoku, kada je okrivljeni otvorenom šakom odalamio Ljubicu. Sat vremena kasnije show se nastavio u Zablatju. Kako piše u presudi, Danijel je vikao na suprugu i gađao ju papučom, a jednom je i pogodio. Svemu tome svjedočila su njihova maloljetna djeca.

Policija je reagirala i privela Danijela, koji je iza rešetak proveo više od 24 sata. Protiv njega je podnijet optužni prijedlog te je na Općinskom sudu u Koprivnici novčano kažnjen s 3000 kuna, s time da mu se oduzima 600 kuna zbog vremena provedenog u pritvoru. Dužan je platiti i 100 kuna paušalnih troškova prekršajnog postupka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO/VIDEO Maturanti u glamuroznim svečanim haljinama i odijelima pripremili se za svoju večer, pogledajte tu ljepotu

Još jučer su "norili", a danas su križevački maturanti u prekrasnim haljinama i odijelima dočekali svoju maturalnu večer. Maturanti križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×