14.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Danski veleposlanik obišao koprivničku pivovaru i podržao Carlsbergova ulaganja u održivi razvoj
D

Ne propustite

U sklopu posjeta Koprivnici, veleposlanik Kraljevine Danske Bo Eric Weber posjetio je Carlsberg Croatia te se upoznao s ulaganjima kompanije u proizvodnju, zaštitu okoliša i održivi razvoj.

Tijekom obilaska proizvodnih pogona, Carsten Haerup Christensen, predsjednik Uprave Carlsberga Croatia, veleposlanika je upoznao s načinima na koje Carlsberg Croatia, kao dio danske grupacije Carlsberg, posluje sukladno principima održivosti.

Pohvalio je održivi razvoj kojem teži naša pivovaraOd 1997. godine, kada je u Koprivnici izgrađena najmodernija i ekološki najnaprednija pivovara u Hrvatskoj i regiji, kompanija suvremenu tehnologiju koristi kako bi minimalizirala utjecaje svog poslovanja na okoliš, što je u skladu s ciljevima održivosti koje grupacija Carlsberg potiče i podržava u svim zemljama u kojima posluje.

Bo Eric Weber, veleposlanik Kraljevine Danske tom je prilikom izjavio.

– Dansko veleposlanstvo u Hrvatskoj snažno podupire napore danskih kompanija da investiraju u održivi razvoj. Primjer za čitavu regiju je i ulaganje kompanije Carlsberg u ekološke sustave u proizvodnji, što je najbolji dokaz da je društveno odgovorno poslovanje kao i očuvanje okoliša zacrtano visoko na listi prioriteta ove tvrtke.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×