4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Konstituirajuća sjednica

Dario Jembrek na čelu Partnerskog vijeća manjeg urbanog područja Koprivnica
D

Članovi su upoznati s Komunikacijskom strategijom i komunikacijskim akcijskim planom za stretegiju razvoja malog urbanog područja Koprivnica za financijsko razdoblje 2021.-2027. godine

Ne propustite

U prostorijama koprivničke Gradske uprave u ponedjeljak je održana Konstituirajuća sjednica Partnerskog vijeća manjeg urbanog područja Koprivnica. Uz prisustvo 26 od 28 članova, jednoglasnom odlukom za predsjednika Partnerskog vijeća izabran je Dario Jembrek, pročelnik Službe ureda gradonačelnika, a za njegovu zamjenicu Aldijana Matić, direktorica koprivničkog Entera.

Na sjednici je usvojen Poslovnik o radu, a članovi su upoznati s Komunikacijskom strategijom i komunikacijskim akcijskim planom za stretegiju razvoja malog urbanog područja Koprivnica za financijsko razdoblje 2021.-2027. godine.

Inače, Partnersko vijeće sudjeluje u donošenju SRUP-a, utvrđuje prioritete razvoja urbanog područja, predlaže strateške projekte važne za područje te prati cjelokupnu provedbu.

Djeluje sukladno načelu partnerstva i suradnje, vodeći računa o zastupljenosti različitih aktera razvoja iz urbanog područja i zastupljenosti interesa većine stanovništva s područja obuhvata, stoga ga čine predstavnici svih JLS-eva u sastavu UP Koprivnica, predstavnici Koprivničko-križevačke županije i PORE – regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije i regionalnog koordinatora, predstavnici javnih tijela značajnih za razvoj UP Koprivnica, predstavnici visokoškolskih ustanova, pružatelja obrazovnih usluga i usluga osposobljavanja, predstavnici gospodarskih i socijalnih partnera i predstavnici organizacija civilnog društva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×