Darivanje na ePodravini ne prestaje, ovaj put riječ je o knjizi Irene Kovačić Moj Put Camino

Pred nekoliko je dana njen putopis Moj Put Camino ugledao svijetlo dana.

0

Iako smo darove ispod bora otvorili s darivanjima na našem portalu ne prestajemo. Danas vam nudimo priliku da svoju kućnu biblioteku upotpunite jednim putopisom naše koprivničke autorice Irene Kovačić. Ova je Koprivničanka propješačila najpoznatiji svjetski hodočasnički put Camino de Santiago.

Irena je u 31 dan prehodala 818 kilometara. Po povratku u realnost i svakodnevicu iz dana u dan joj se činilo kako njenom putu nije došao kraj. Konačno, u travnju ove godine  javila joj se želja da sve dojmove sabere na jednom mjestu, našla je slobodnog vremena, uzela olovku i papir i pretočila ih u beskonačan niz rečenica. Tek nakon što je na rukopis od dvjestotinjak stavila zadnju točku, njeno je putovanje završilo.

Pred nekoliko je dana njen putopis Moj Put Camino ugledao svijetlo dana. Mi vas nagrađujemo jednim primjerkom ovog štiva koje ćete pročitati u jednom dahu, a iz kojeg ćete doznati brojne detalje o pripremama, reakcijama okoline i njenim danima provedenim na ovom putovanju.

- Oglas -
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).