16.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
drugi krug izbora

Darko Koren: Govorimo činjenice, a protukandidati lažna obećanja i uvrede, prešla se granica koju mi nismo željeli dotaknuti
D

Kampanju su, kazao je Koren, odradili korektno i profesionalno.

Ne propustite

Netom prije drugoga kruga izbora za župana Koprivničko-križevačke županije, Mrežin Darko Koren i njegov zamjenik, HDZ-ov Ratimir Ljubić održali su na Zrinskom trgu konferenciju za medije.

Kampanju su, kazao je Koren, odradili korektno i profesionalno.

– Govorili smo činjenice, za razliku od naših političkih suparnika koji su koristili i neke druge alate koje su u kampanjama dozvoljeni i legitimni, ali možda je pređena granica koju mi nismo željeli dotaknuti. To je puno lažnih obećanja i uvreda, prešla se granica jednog civiliziranog i kulturnog političkog dijaloga. Mi smo ponudili kroz program sve ono što je stanovnicima naše županije potrebno. Fokusirali smo se na dva sektora: obrazovanje i zdravstvo.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Smatram da iza nas stoje rezultati koji garantiraju da će se ti sektori razvijati u onom smjeru kako bi zadovoljili sve potrebe. Zdravstveni sektor je, prije svega, bio opterećen COVID pandemijom koja je sektoru zdravstva bila izazov i temeljni problem. Moj zamjenik Ljubić, kao načelnik Stožera civilne zaštite, odradio je zaista jedan iznimno zahtjevan i odgovoran zadatak. Mislim da smo položili ispit pred građanima naše županije – rekao je Koren.

Dodao je da je današnji susret i poruka stanovnicima Koprivničko-križevačke županije da imaju vrlo jasan izbor između stabilnosti, konstante, odgovornosti, sigurnosti i pustih obećanja, uvreda.

Pozvao je birače da 30. svibnja izađu na birališta i da odaberu odgovorne i provjerene ljude, one koji nude razvoj i sigurnost Koprivničko- križevačkoj županiji, a to su, kazao je Koren, njegov zamjenik i on sa svojim suradnicima.

Ratmir Ljubić na kraju je pozvao građane da izađu na izbore i izaberu provjerene ljude.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zlatni pir

FOTO/VIDEO Marija i Franjo Pintić zajedno su pola stoljeća, otkrili su nam recept: “Ne treba biti previše dobar, treba biti i oštar”

Prije 50 godina započela je ljubav jednog križevačkog para. Marija i Franjo Pintić bračni su par koji dolazi iz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×