14.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sjednica

Darko Sobota imenovan potpredsjednikom saborskog Odbora za rad, mirovinski sustav i socijalno partnerstvo
D

Saborski zastupnik Darko Sobota i predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije imenovan je potpredsjednikom Odbora za rad, mirovinski sustav i socijalno partnerstvo Hrvatskog sabora.

Ne propustite

Hrvatski sabor glasanjem o raspravljenim točkama ovog petka, 31. srpnja 2020. godine zaključio je svoj rad nakon čega zastupnici u Hrvatskom saboru odlaze na stanku do početka rujna, kada će Hrvatski sabor nastaviti dalje s radom.

Na današnjoj sjednici zastupnici u Hrvatskom saboru potvrdili su predsjednike, potpredsjednike i članove Odbora Hrvatskog sabora. Saborski zastupnik Darko Sobota i predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije imenovan je potpredsjednikom Odbora za rad, mirovinski sustav i socijalno partnerstvo Hrvatskog sabora.

Uz to, Darko Sobota imenovan je članom Odbora za ratne veterane Hrvatskoga sabora, a na konstituirajućoj sjednici, 22. srpnja 2020. godine, imenovan je članom Odbora za izbor, imenovanje i upravne poslove. Također, na sjednici ovog petka, 22. srpnja 2020. godine, Darko Sobota imenovan je za člana Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini SEECP-a (South East European Cooperation Process).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Avantura na dva kotača

FOTO Mario Laketa biciklirao do Vukovara i nazad: Kamioni su prolazili 20 centimetara uz mene, ali srce mi je bilo ispunjeno da ne mogu...

Priznajmo si, mnogi od nas se zadišu kada na biciklu odu do trgovine i natrag. Oni u malo boljoj...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×