16.5 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Financijska injekcija županije

Dejan Bojovski: Koprivnički HGSS sudjelovao je u najvećoj akciji zadnjih dvije godine u Hrvatskoj, a djelujemo i po cijeloj državi
D

Svi članovi su nam i dalje na raznim educiranjima jer želimo u našem djelovanju bili što bolji i spremniji brže reagirati za dobrobit naših građana, rekao je Bojovski.

Ne propustite

Koprivnički HGSS dobio je vrijednu potporu od 20 tisuća kuna od Koprivničko-križevačke županije, koja će biti velika pomoć u nabavci ključne opreme.

– Možemo iskazati obostrano zadovoljstvo činjenicom što je HGSS na ovaj način organiziran i u sustavu naših hitnih službi zauzima zaista izuzetno značajno mjesto. Ovim sporazumom tu djelatnost i financijski podupiremo s 20 tisuća kuna. Naravno da sve što vam je potrebno za djelovanje proizvodi i određene troškove, a ovo je naš doprinos činjenici da zaista smatramo da je ta služba ovdje potrebna – obratio se prisutnima župan Darko Koren.

Dejan Bojovski iz HGSS-a zahvalio je na financijskoj pomoći županije, koju će iskoristiti za nabavku dodatne opreme kako bi i dalje sudjelovali u važnim akcijama. Osim toga, istaknuo je i druge aktivnosti u kojima sudjeluju.

Foto: Matija Gudlin

– Trenutno imamo oko 14 članova, i dalje smo u formiranju stanice te nabavljamo opremu koja nam je prijeko potrebna za naše djelovanje. Svi članovi su nam i dalje na raznim educiranjima jer želimo u našem djelovanju bili što bolji i spremniji brže reagirati za dobrobit naših građana – rekao je Bojovski.

Problem im predstavlja nedostatak adekvatnog prostora, no nadaju se da bi se mogli smjestiti u staroj kotlovnici u prostoru vojarne, koja bi pokrila njihove potrebe.

Jedna od najvažnijih i najvećih akcija u kojima su nedavno sudjelovali bila je akcija potrage u Križevcima prije nekoliko mjeseci, u koju su se uključile službe iz cijele Hrvatske.

– Akcija je trajala pet dana, nažalost, završila je tragično. To je bila najveća akcija u Hrvatskoj u posljednje dvije godine. Sudjelovale su i druge snage, uključili su se i sami mještani, bilo je oko 180 ljudi. Vrlo zahtjevna i opsežna akcija – prisjetio se Bojovski.

Napomenuo je da i oni sudjeluju u akcijama diljem Hrvatske, ako je potrebna pomoć, tako da se njihova djelatnost prostire na mnogo šire područje od same županije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nek' im je sretno!

[FOTO/VIDEO] LUDILO NA NORIJADI! Koprivnički maturanti imaju večer života, pogledajte feštu za pamćenje

Životu u školskim klupama je kraj, maturanti se opraštaju od života kakvog poznaju, a kako to bolje napraviti nego...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×