18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RADNI SASTANCI

Delegacija iz mađarskog Csurga posjetila Đelekovec i Ferdinandovac, razgovaralo se o provedbi zajedničkog projekta
D

Ne propustite

Delegacija iz mađarskog grada Csurga, predvođena gradonačelnikom Janosom Fustosom, ravnateljima vrtića i škole, uz podršku konzultantske kuće, bila je na radnom sastanku u Đelekovcu i Ferdinandovcu.

Delegaciju su dočekali zamjenik župana Ratimir Ljubić, načelnica Općine Đelekovec Štefica Sirutka, ravnateljica PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić sa suradnicima, ravnateljica Osnovne škole M. P. Miškine Đelekovec Sonja Vuljak te predstavnici Dječjeg vrtića ‘Vrapčić’ podružnice ‘Iskrica’ Đelekovec i Osnovne škole Ferdinandovac.

Foto: KCKŽŽ

Ovo je bio drugi u nizu sastanaka sa svrhom sadržajne analize zajedničkog projekta s čijom bi se provedbom započelo sljedeće godine, a dogovarane su smjernice za prijavu. U projektu bi sudjelovale đelekovečka škola i vrtić te vrtić iz Csurga, a prvi je sastanak održan u Mađarskoj.

Izrazivši zadovoljstvo viđenim, mađarska je delegacija poručila kako vjeruje u nastavak dobre suradnje na prekograničnim projektima, na korist svih uključenih.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Dvije dame današnje su slavljenice!

Anastazija i Bosiljka današnje su slavljenice. Anastazija je prilagodljiva, prirodna, ambiciozna, poticajna, uredna, pustolovna, poletna, samostalna, vesela i simpatična osoba. Bosiljka...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×