17.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Deset autobusa iz Križevaca na 10. jubilarnom HSS-ovom hodočašću na Mariju Bistricu
D

Ne propustite

Na jučerašnjem sastanku Odbora GO HSS-a Križevci dogovorene su završne pripreme za hodočašće HSS-a na Mariju Bistricu. Na ovogodišnje 10. jubilarno HSS-ovo hodočašće iz Križevaca će krenuti 10 autobusa hodočasnika.

Karte za hodočasnike jučer su podijeljene predsjednicima ogranaka, a polazak je u nedjelju u 7:30 iz prostora bivše vojarne u Križevcima, izvijestili su iz HSS-a.

”Članovi Odbora upoznati su i sa dnevnim redom i materijalima za 18. sjednicu Gradskog vijeća koja je sazvana za utorak 22. rujna. Prema izvješćima Grada i gradskih ustanova koja su na dnevnom redu Grad Križevci pozitivno je poslovao u prvoj polovici ove godine, a isto tako i sve gradske ustanove, zajednice i društva. Pozitivne komentare potaknulo je i Izvješće o poslovanju križevačkih poduzetnika zbog iskazanih pozitivnih trendova u poslovanju, a posebno činjenica da su Križevci jedini grad u županiji sa pozitivnom bilancom broja radnih mjesta. Nastavku takvih trendova zasigurno će pomoći i peti poduzetnik koji je podnio ponudu za zemljište u zoni Gornji Čret, a koja je također na dnevnom redu sjednice Gradskog vijeća.

Članovima Odbora predstavljene su i izmjene Odluka o komunalnoj naknadi i komunalnom doprinosu prema kojima će se društveni i vatrogasni domovi te drugi javni prostori građeni sredstvima i trudom građana osloboditi od plaćanja doprinosa Gradu Križevcima”, stoji u priopćenju križevačkog HSS-a.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×