22.3 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Desna koalicija osigurala HDZ-u većinu u Županijskoj skupštini
D

Ne propustite

090526-koalicija-mDesna koalicija, koja je na nedavnim izborima za Županijsku skupštinu osvojila dva mandata, sklopila je sporazum sa HDZ-om i osigurala mu većinu u Koprivničko-križevačkoj županiji, čime je i novom-starom županu Darku Korenu omogućeno lakše provođenje odluka.

Sporazum je sklopilo šest stranaka, potpisali su ga predstavnici Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske stranke umirovljenika, Hrvatske socijalno liberalne stranke, Hrvatskih pravaša – hrvatskog pravaškog pokreta i Hrvatske demokratske seljačke stranke, a dogovoreni su zajednički nastup i djelovanje u Županijskoj skupštini Koprivničko-križevačke županije.

Sve stranke potpisnice ovog sporazuma obavezale su se da će članovi stranaka, koji su vijećnici u Županijskoj skupštini Koprivničko-križevačke županije, usklađivati svoje političke stavove i programe, te da će po svim pitanjima u skupštini nastupati jedinstveno. Potpisivanjem Sporazuma koalicija ovih stranka stvorila je većinu u Županijskoj skupštini, ističe se u zajedničkom priopćenju šest stranaka.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Znatno poskupljenje

Šok! Cijena omiljene ljetne poslastice ‘otišla u nebo’, ne morate više na more da biste kuglicu sladoleda platili 1,50 euro, to možete napraviti u...

Proljeće je počelo, a s njime je došla i želja za omiljenim slatkim grijehom. Sladoledom! Vole ga svi, verzija...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti