26 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Stanje i dalje ozbiljno

DETALJI UŽASA U Zagrebu se zapalio podravski strojovođa, pritisnut dugovima, bolešću i psihičkim problemima
D

Kako doznajemo od svojih izvora, ovaj muškarac imao je iza sebe kockarske dugove te zdravstvene probleme.

Ne propustite

Muškarac (57) koji se jutros zapalio na Trgu sv. Marka u Zagrebu, bivši je branitelj i zaposlenik HŽ-a iz mjesta u općini Novigrad Podravski, a koji već neko vrijeme ima prebivalište u Koprivnici. Njegovo stanje i dalje je vrlo ozbiljno, ima opekline 4. stupnja po cijelom tijelu i liječnici se nadaju jedino čudu.

Za Jutarnji list saborska je liječnica Gordana Štajminger potvrdila naša saznanja od osoba koje ga poznaju kako je imao problem s kockom te je bio psihički neuračunljiv, a zbog nasilja ga je policiji prijavila i žena. Ona je ujedno bila i prva od zdravstvenih djelatnika koji su se tamo zatekli. Kako pišu mediji prema ovom muškarcu krenuo je policajac, no nije stigao reagirati. Ovaj se polio benzinom i zapalio. Plamena buktinja bila je strašna, a igrom slučaja tamo se zatekao jedan Koprivničanac koji je među prvima, uz policajca, krenuo gasiti muškarca.

U Zagrebu se zapalio zbog osobnih problema

– Svi smo potreseni viješću. Policija i sve nadležne službe reagirale su žurno kako bi se unesrećenoj osobi što brže pružila pomoć i ugasila vatra – kazao je glasnogovornik Vlade RH Marko Milić o muškarcu kojem se liječnici i dalje bore za život.

Kako doznajemo od svojih izvora, ovaj muškarac imao je iza sebe kockarske dugove te zdravstvene probleme. Fizičke i mentalne. Prošao je i izuzetno tešku operaciju, pa potom otišao u invalidsku mirovinu s mjesta strojovođe.

 

KONTAKTI SLUŽBI ZA MENTALNO ZDRAVLJE

Klinika za psihijatriju i psihološku medicinu – KBC Zagreb
U sklopu Klinike djeluje CENTAR ZA KRIZNA STANJA I PREVENCIJU SUICIDA gdje se može doći bez najave i uputnice između 8 i 20 sati ili nazvati telefonom 01 2376 470 od 0 do 24 sata.

Psihološki centar TESA
Telefon za psihološku pomoć radnim danom od 10 do 22h: 01 4828 888
Internet savjetovalište – 0 – 24 sata, svim danima: psiho.pomoc@tesa.hr

Kako si?
Savjetovanje putem e-maila i u prostorima Udruge: savjet@kakosi.hr

Hrabri telefon – savjetodavna linija za roditelje i djecu
Besplatna savjetodavna linija za djecu: 116 111 i besplatna savjetodavna linija za roditelje: 0800 0800, otvorene radnim danom od 9 do 20h. Chat otvoren radnim danom od 15 do 19h i savjetovanje putem e-maila: savjet@hrabritelefon.hr i hrabrisa@hrabritelefon.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bolonjezijada u Kalinovcu

FOTO/VIDEO Tko radi najbolji bolonjez? Širi se miris jezerom Batinske, a mališani uživaju u igrama i druženju

Jezero Batinske u Kalinovcu danas je mjesto dobre zabave i natjecanja u kuhanju bolonjeza. Dobrovoljno vatrogasno društvo organiziralo je Vidovo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×