povijesni uspjeh

Dinamo Zagreb dolazi u Ferdinandovac koji je uspjeh slavio do dugo u noć, D. Sarić: Jedva čekamo utakmicu, nadamo se gledateljima

Svi iz kluba jučer su zajedno slavili do ponoćnih sati, a slavili bi i duže da danas nije radni dan. Ima tu pokoja glavobolja, promuklo grlo i razbijena čaša, ali kad će ako neće sad.

12:00h
0

Pobjedom protiv Ivančice Ferdinandovac je jučer napravio povijesni uspjeh. Klub koji nikada nije bio u glavnom ždrijebu Hrvatskog nogometnog kupa sada će u svom malom selu, na svom lijepom travnjaku, ugostiti najveći hrvatski klub – zagrebački Dinamo.

Uspjeh je to koji su mnogi mogli samo sanjati, no borbenost i požrtvovnost igrača, ali i uprave kluba, većini je san pretvorila u javu. Prema rasporedu utakmica Ferdinandovca i Dinama trebala bi se igrati 7. listopada. Zasad bez gledatelja, no kako će to proći u Ferdinandovcu gdje nema stadiona, odnosno tribina, vidjet ćemo.

Svi iz kluba jučer su zajedno slavili do ponoćnih sati, a slavili bi i duže da danas nije radni dan. Ima tu pokoja glavobolja, promuklo grlo i razbijena čaša, ali kad će ako neće sad.

– Ovaj dan ćemo svi pamtiti, jedva čekamo da Dinamo dođe u Ferdinandovac. Hvala svim igračima, treneru i mojim kolegama u upravi kluba. Svi smo se u klubu jako potrudili da napravimo nešto ovakvog, dobro guramo i u prvenstvu, imamo široki kadar i sad nam stiže nagrada za rad i trud. Mnogim dečkima to će biti kruna karijere, službena utakmica protiv Dinama ne igra se svaki dan.

Nadamo se da će gledatelji biti dopušteni, razgovarat ćemo sa županijskim Stožerom civilne zaštite, imamo puno otvorenog prostora oko igrališta, spremni smo poštovati sve mjere, samo da utakmicu s Dinamom možemo podijeliti s gledateljima, zbog njih se i igra. Bilo bi fantastično kad bi zabili jedan gol Dinamu, nema tko to ne bi htio – rekao je Drago Sarić, predsjednik NK Ferdinandovac.

Kako je bilo na utakmici pogledajte u objavi ispod.

FOTO Pogledajte kadrove s utakmice kojom je Ferdinandovac ispisao svoju povijest, sada im za nagradu dolazi Dinamo

čitam...