7.4 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Radovi u Malim Sesvetama

Dionica duga sedam kilometara prvi puta će u potpunosti biti asfaltirana
D

Radove je obišao pročelnik Upravnog odjela za komunalnog gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović i predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović.

Ne propustite

U Malim Sesvetama danas je počela druga, završna faza asfaltiranja ceste u dužini od jednog kilometra.

Radove je obišao pročelnik Upravnog odjela za komunalnog gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović i predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović, a nakon ove faze preostaje još asfaltiranje odvojaka te na kraju svečano otvorenje ceste. Podsjetimo, ukupna vrijednost sklopljenog Ugovora s izvođačem radova tvrtkom Radnik d.d. je 3,7 milijuna kuna, projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije, a ukupno će biti asfaltirano 5.183,62 metara ceste od Malih do Velikih Sesveta.

Također, istovremeno je asfaltirana i županijska cesta u Velikim Sesvetama u dužini od 2000 metara koju su zajednički modernizirali Grad Križevci i Županijska uprava za ceste.

Sve zajedno radi se o 7 kilometara dugoj dionici koja će po prvi puta biti u potpunosti asfaltirana, a na radost mještana Malih i Velikih Sesveta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Promet se odvija sporo

[FOTO/VIDEO] NESVAKIDAŠNJA NEZGODA Kamion je zapeo i zaustavio promet

Prije nekoliko trenutaka na cesti između Ferdinandovca i Đurđevca došlo je do nesvakidašnje nezgode. Naime, kako neslužbeno doznajemo, kamion je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×