14.1 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Diplomski rad Barbare Kokot // Gradska knjižnica gledajući 50 godina unaprijed
D

Ne propustite

Mlada koprivnička arhitektica Barbara Kokot, predstavila je u srijedu u koprivničko knjižnici svoj diplomski rad – idejni projekt nove gradske knjižnice i multimedijalnog centra u Koprivnici.

Njen diplomski radpredstavlja integraciju nove knjižnice s multimedijalnim centrom u cjelinu. Barbara smatra da bi se time potaknuo daljnji kulturni razvoj grada, jer bi to bio novi gradski centar namijenjen svim uzrastima. Time bi Koprivnica postala kulturno središta šire regije.

Mlada je arhitektica razmišljala 50 godina unaprijed te je s kvadraturom i predviđenim mogućnostima objekta, ali i okolice, do detalja razrađeno predvidjela potrebe u knjižničnoj djelatnosti, ali i u kulturi i u obrazovanju u gradu. Od naše mlade sugrađanke, diplomirane arhitektice Barbare Kokot, vjerojatno možemo očekivati još puno dobrih projekata od kojih će neki možda doživjeti svoje ostvarenje u gradu te time konkretno pridonijeti još većoj kvaliteti života svih nas.

Maketa rješenja “Gradske knjižnice i multimedijalnog centra u Koprivnici” izvedena kao dio diplomskog rada Barbare Kokot može se razgledati u izlogu Knjižnice do 9.10.2012.

Predstavljanje je održano u okviru ciklusa tribina Agora 21, u sklopu tematiziranja potreba i priprema za realizaciju nove zgrade gradske Knjižnice u Koprivnici. Prisustvovalo je tridesetak posjetitelja – knjižničara, arhitekata, predstavnika grada Koprivnice i gradskih kulturnih ustanova, članova različitih udruga te drugih zainteresiranih građana koji su s velikom pažnjom i vrlo zainteresirano pratili zanimljivo izlaganje autorice.

{vsig}vijesti/10-2012/121005-bk{/vsig}

{vsig_c}0|121005-barbara-kokot-1.jpg|B. Kokot s majkom, poznatom i cijenjenom koprivničkom profesoricom Štefanijom Kokot{/vsig_c}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Subota

FOTO Špica prepuna lijepih i nasmijanih ljudi, evo koga smo sve “ulovili” fotoaparatom

Križevčanke i Križevčani slave rođendan svoga grada! Iako nam se toplo vrijeme malo skrilo, Prigorcima to nije "zasmetalo" kako bi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×