USPOMENE NA SRETNU BUDUĆNOST

Djeca hrvatskih branitelja s područja županije pokazala zavidne vještine na sportskim susretima u Savudriji

Djevojčice su osvojile prvo mjesto u graničaru, Filip Ivančan bio je treći u pikadu, a Maja Huđek do istoga plasmana stigla je u crtanju.

11:55h
0
Foto: UHDDR Koprivničko-križevačke županije

Djeca hrvatskih branitelja s područja Koprivničko-križevačke županije sudjelovala su na 18. sportskim susretima naziva Susreti djece – uspomene na sretnu budućnost, održanim od 2. do 5. rujna u Savudriji, kampu Veli Jože.

Pod organizacijom Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata i Ministarstva branitelja natjecali su se u malom nogometu, odbojci, graničaru, povlačenju užeta, stolnom nogometu, elektronskom pikadu i PlayStationu. Provedene su i glazbena, likova te radionica modeliranja. Prvo mjesto u graničaru osvojile su djevojčice naše županije, Filip Ivančan bio je treći u pikadu, a Maja Huđek do istoga plasmana stigla je u crtanju.

Interes s područja naše županije bio je izniman. Nažalost, budući da je broj sudionika bio limitiran od strane organizatora, nisu mogli sudjelovati svi koji su to željeli, tako da će za naredne susrete naša podružnica zatražiti od organizatora povećanje kvote. Kako bi zabavni susreti prošli u najboljem redu, pobrinuli su se članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Koprivničko-križevačke županije Josip-Joka Dolenec i Marijan Golubić.

Foto: UHDDR Koprivničko-križevačke županije
Foto: UHDDR Koprivničko-križevačke županije