1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Moja županija bez korupcije

Djeca kreativnim i maštovitim radovima prikazali borbu protiv korupcije, izabrani su najbolji
D

Svoj stav o ovoj društveno neprihvatljivoj pojavi djeca su izrazila kreativnim i maštovitim likovnim, literarnim i video radovima.

Ne propustite

U utorak 26. studenoga u prostorijama Županijske uprave održana je 13. sjednica Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije na kojoj su razmatrani radovi koji su pristigli temeljem raspisanog kreativnog natječaja Moja županija bez korupcije.

- Oglas -

Sjednici je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, koji je ujedno i član Antikorupcijskog povjerenstva.

Svoj stav o ovoj društveno neprihvatljivoj pojavi djeca su izrazila kreativnim i maštovitim likovnim, literarnim i video radovima, a na natječaj je pristiglo 88 radova, što je najviše do sada, iz ukupno 13 osnovnih škola (zajedno sa područnim školama), jedne srednje škole te Učeničkog doma Križevci.

Nakon rasprave članovi Povjerenstva su se usuglasili te odabrali radove prema kategorijama koje možete vidjeti OVDJE.

- Oglas -

Nagrađene radove možete vidjeti OVDJE.

Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

noć muzeja

FOTO Picoki učili o elektrografiji, fenomenu Đurđevačkih pijesaka i uživali u djelima Lackovića Croate, E. Janković Hapavel: Godišnje brojimo 18.000 posjetitelja

Pod geslom "Muzeji su važni" sinoć je diljem Hrvatske održana najveća kulturna manifestacija Noć muzeja. Kako je bilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti