9.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
stanovnici negoduju

Djeca u Crnogorskoj nemaju igralište pa se igraju na cesti, Jakšić: Kada se moja plaća skidala s proračuna obećali smo svake godine urediti jedno igralište, taj trend imamo
D

Treba samo naći povoljnu parcelu i krenuti u akciju. Kod izrade proračuna za sljedeću godinu taj projekt može se naći unutra, rekao je gradonačelnik

Ne propustite

Gotovo svaki kvart u Koprivnici ima barem jedno igralište namijenjeno onim najmlađima, no to zadovoljstvo ne dijele stanovnici Crnogorske ulice. Za one koji ne znaju, riječ je o ulici koja iz Križevačke skreće desno prema šumi Crne gore. Ulica broji stotinjak kuća, a sukladno tome, prisutan je i veliki broj djece, koja se često igraju na prometnici. Dakle, postoji opasnost da se dogodi i neko zlo.

S tim problemom požalili su se gradskoj vijećnici Vesni Peršić Kovač, a ona ga je prenijela kolegama u gradskom vijeću, baš kao i gradonačelniku Mišelu Jakšiću.

– Stanovnici te ulice ističu potrebu za izgradnjom dječjeg igrališta. Nemaju ga, a postoji potreba. Djeca se igraju na autobusnoj stanici, što je opasno, stanovnici negoduju, to im smeta i osjećaju da su zapostavljeni. Je li u planu možda novo igralište u tom dijelu grada – upitala je Peršić Kovač nadležne.

Crnogorska ulica
Foto: Ivan Balija

Odgovor joj je ponudio Jakšić, ustvrdivši da to ne bi trebao biti problem.

– Kada se moja plaća skidala s proračuna Grada Koprivnice, najavili smo da ćemo svake godine obnoviti, osposobiti i nanovo napraviti neko dječje igralište. Tog plana se držimo, taj trend imamo, nadopunjujemo igrališta, popravljamo, uvodimo nove elemente i sukladno tome mogu reći da je taj prijedlog za Crnogorsku ulicu korektan i adekvatan. Treba samo naći povoljnu parcelu i krenuti u akciju. Kod izrade proračuna za sljedeću godinu taj projekt može se naći unutra – zadovoljno je istaknuo koprivnički gradonačelnik.

Takav odgovor trebao bi zadovoljiti i tamošnje mještane, koji bi prema ovim riječima, iduće godine mogli dobiti igralište u svojoj ulici, a sve na korist onih najmlađih.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER ŽENE

Pitomačanke upisale petu uzastopnu pobjedu

Rukometašice Pitomače stigle su do pete uzastopne prvenstvene pobjede, a u 15. kolu Druge hrvatske lige Sjever slavile su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×