23.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Blagdanska donacija

Djeci iz Koprivničkog Ivanca donirana vrijedna oprema
D

Ne propustite

Polaznici Osnovne škole Koprivnički Ivanec i dječjeg vrtića Ivančica ovih blagdana imaju razlog više za slavlje. Donirana im je informatička oprema, gumena antistres podloga, a najbolji učenici nagrađeni su vrijednim poklonima.

Božićna priredba bila je i prilika za uručenje donacije informatičke opreme i rekvizita osnovnoj školi iz tvrtke Piškornica – sanacijsko odlagalište i to u vrijednosti 34.212,12 kuna, a tom su prilikom razveselili i polaznike Dječjeg vrtića Ivančica Koprivnički Ivanec te su njima darovali 38 m2 gumene antistresne podloge u vrijednosti od 14.392,50 kuna.

U sklopu svečane priredbe župan Koren ujedno i predsjednik Skupštine tvrtke Piškornica, direktor Piškornice Mladen Jozinović i načelnik općine Koprivnički Ivanec Ivica Petričević uručili su i nagrade najuspješnijim učenicima koji su sudjelovali u likovno-literarnom natječaju Božić u eko stilu s temom Božić i božićni običaji u obitelji, a kojeg je raspisalo poduzeće Piškornica – sanacijsko odlagalište iz Koprivničkog Ivanca.

U kategoriji likovnog stvaralaštva razredne nastave tablet je dobila Tara Ritoša, učenica 3. razreda, u kategoriji likovnog stvaralaštva predmetne nastave laptop je dobila Nika Šmic, učenica 6. razreda, u kategoriji literarnog stvaralaštva razredne nastave tablet je dobio Fran Matoničkin, učenik 3. razreda, a u kategoriji literarnog stvaralaštva predmetne nastave laptop je dobila Tea Salajec, učenica 5. b razreda.

U sklopu priredbe škola je prikupljala i donacije za međunarodni projekt Marijini obroci te su prikupili ukupno 2.035,70 kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prva pričest

[FOTO/VIDEO] Svečanost u Župi Blaženog Alojzija Stepinca, novi pričesnici primili sakrament

U Župi Blaženog Alojzija Stepinca u Koprivnici danas je proslavljen sakrament Prve pričesti. Okupio se velik broj obitelji, prijatelja i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×