1.3 C
Koprivnica
Subota, 2. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Brojne radionice u Karlovcu

Dječja gradonačelnica Križevaca sudjelovala na Susretu gradova, učili o ekologiji i spašavanju planete
D

Članovi Dječjeg gradskog vijeća Grada Križevaca sudjelovali su u radionici „Mislim zeleno“ u sklopu koje su uz stručno vodstvo izradili svoje personalizirane bilježnice

Ne propustite

Dječja gradonačelnica grada Križevaca Maria Kranjec i njen zamjenik Josip Kirin sudjelovali su na 15. Susretu gradova i općina prijatelja djece u Karlovcu.

Tema susreta bila je „Zeleni susreti – učinkovito, digitalno i održivo“ pa je tako, između ostalog, za djecu održana zanimljiva edukativna predstava o ekologiji i spasu planete Zemlje „Korak po korak do čiste planete“ u izvedbi Gradskog kazališta Zorin dom.

Za djecu su kroz dan bile pripremljene brojne radionice, a članovi Dječjeg gradskog vijeća Grada Križevaca sudjelovali su u radionici „Mislim zeleno“ u sklopu koje su uz stručno vodstvo izradili svoje personalizirane bilježnice.

Sve sudionike Susreta pozdravili su zamjenica gradonačelnika Grada Karlovca Ivana Fočić, zatim dopredsjednica Saveza društava „Naša djeca“ Hrvatske Sonja Borovčak, Momir Karin, ravnatelj Uprave za potporu i unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja u Ministarstvu znanosti i obrazovanje te savjetnica Ivana Juričić iz Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Susret je održan u organizaciji Grada Karlovca, Koordinacijskog odbora akcije „Grad Karlovac – prijatelj djece“ i Središnjeg koordinacijskog odbora programa „Gradovi i općine – prijatelji djece“.

Dječje gradsko vijeće
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ulicama Koprivnice

FOTO Prva prosinačka špica bila je prava uvertira u blagdansko vrijeme, evo tko je sve bio

Iako je vani hladno i sivo, brojni veliki, ali i mali Koprivničanci odlučili su prošetati koprivničkim trgom koji je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti