20.7 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
19. Festival dječjeg folklora Hrvatske

Dječja grupa FA Koprivnica osvojila 3. mjesto na državnom festivalu dječjeg folklora
D

Predstavnici Koprivničko-križevačke županije izveli su koreografiju dječjih igara, brojalica, pjesmica i plesova iz svojeg zavičaja pod nazivom 'Iz podravskog dvorišta', voditeljice Nade Šešić

Ne propustite

Nakon duge pauze, na svome prvome nastupu izvan Koprivnice, lijep uspjeh ostvarila su djeca FA Koprivnica, i to na 19. festivalu dječjeg folklora Hrvatske koji je održan u Kutini.

Na festivalu je sudjelovalo oko 460 sudionika i 11 folklornih skupina podijeljenih u dvije kategorije – djecu do 10 godina i od 10 do 16 godina.

U mlađoj skupini nastupila je dječja grupa nižeg uzrasta FA Koprivnica. Stručno povjerenstvo ocijenilo ih je visokim brojem bodova, pa je time osvojila 3. mjesto.

Predstavnici Koprivničko-križevačke županije izveli su koreografiju dječjih igara, brojalica, pjesmica i plesova iz svojeg zavičaja pod nazivom ‘Iz podravskog dvorišta’, voditeljice Nade Šešić.

Duga tradicija organizacije ovog događaja pripada KUD-u Ivančice iz Kutine koji na ovom festivalu već niz godina okuplja folkloraše iz cijele Hrvatske. Prilika je to, naime, susreta folklora iz raznih područja Hrvatske, razmjene iskustava, ali i druženja djece te sklapanja prijateljstava.

Dječja grupa FA Koprivnica
Foto: FA Koprivnica

Srdačno,
Nada Šešić
predsjednica i umjetnička voditeljica FA Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

FOTO / Nakon premijere u Zagrebu, Koprivnicu oduševio “Mali princ” – pogledajte kako je bilo

U dvorani Domoljuba održana je predstava "Mali princ ili budi svoja!". Ova je uspješna premijera odigrana u Zagrebu, a...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×