25.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SVEČANOST

Dječji vrtić Rasinja počeo s radom
D

Ne propustite

Valja istaknuti da vrtić trenutno polazi dvadesetero djece te dvadeset i devet polaznika predškolskog smjera, a vrtić je službeno otvoren 2009. godine u rujnu.

U Rasinji je jučer svečano obilježen početak rada Dječjeg vrtića Rasinja kojem su pored brojnih gostiju i uzvanika prisustvovali zamjenik župana Ivan Pal te predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić.

Pozdravne riječi na samom početku uputio je načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman te pri tom zahvalio svima na doprinosu i podršci, nakon čega je ravnateljica Dječjeg vrtića Igra Gabrijela Golub, ujedno i ravnateljica DV Rasinja izrazila zadovoljstvo početkom rada i ukratko predstavila rad vrtića. Pored toga, zahvalila je Županiji na financijskoj pomoći jer bez nje ne bi bilo ni ovog vrtića te svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli da ovaj vrtić danas započne s radom.

Vrtić Rasinja // Foto: kckzz.hr
Vrtić Rasinja // Foto: kckzz.hr

Zadovoljstvo današnjem obilježavanju početka rada DV Rasinja izrazila je i predsjednica Rupčić te istaknula:

– Ovo je jedan prekrasan događaj i izuzetno mi je drago što mogu danas prisustvovati ovdje. Smatram da prostor koji je lijepo uređen i ukrašen ne znači mnogo ako u njemu nisu djeca, jer oni čine radost i upotpunjuju naš život.“ Na kraju svog obraćanja, pozvala je roditelje Općine Rasinja da upišu svoju djecu u vrtić „kako bi mogli imati sretno i uspješno djetinjstvo“ te poželjela puno uspjeha u daljnjem radu.

Valja istaknuti da vrtić trenutno polazi dvadesetero djece te dvadeset i devet polaznika predškolskog smjera, a vrtić je službeno otvoren 2009. godine u rujnu za što je prije svega zaslužna Koprivničko-križevačka županija jer je vlastitim financijskim sredstvima u iznosu od 2,5 milijuna kuna omogućila izgradnju ovog vrtića.

Nakon službenog djela, svi prisutni mogli su razgledati prostorije Dječjeg vrtića Rasinja, a održana je i kratka prezentacija nastanka ovog vrtića.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nova nesreća

NEVJEROJATNO Dijete vozilo quad, a klinac ih “ganjao” na motociklu i stradao, u bolnici je s teškim ozljedama

Nesreće s motorima i quadovima u posljednje su vrijeme sve češće, a posebno zabrinjava što su vozači vrlo mladi....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×