19.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sretno dijete, sretna obitelj

Djelatnice Udruge Mali Princ sudjelovale na edukaciji, odsada će se moderno opremljena senzorna soba kvalitetnije koristiti
D

Spomenimo kako će moderno opremljena senzorna soba odsada moći i kvalitetnije koristiti budući da su zaposlenice stekle nova znanja

Ne propustite

Zaposlenice programa Sretno dijete, sretna obitelj, Josipa Katalenac i Mateja Marić prošlog su tjedna sudjelovale na dvodnevnoj edukaciji.

Tema edukacije bila je senzorna integracija prema modulu I.
Edukacija je održana na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu na Znanstveno-sveučilišnome kampusu Borongaj, u sklopu kojeg su djelatnice stekle nova znanja o integracijskom procesu.

Spomenimo kako će se moderno opremljena senzorna soba odsada moći i kvalitetnije koristiti budući da su zaposlenice stekle nova znanja.

– Već se na djelu pokazuje koliko je dobro da smo ušli u projekt davatelja socijalnih usluga koji nam osigurava stabilno financiranje i novo zapošljavanja stručnih djelatnika. Naše nove djelatnice već sad su jako angažirane, a nastavit će i daljnju edukaciju – rekla je Kristinka Štefan, predsjednica Udruge Mali princ.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

FOTO/VIDEO Kralj zabave Zlatko Pejaković pokazao zašto je legenda, Ivančani uživaju u nezaboravnim hitovima

Malo je još legendi hrvatske estrade kao što je Zlatko Pejaković. U sklopu proslave Dana općine Koprivnički Ivanec svojim je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×