Djelatnici Koprivnicaparkinga poručuju: ‘Uredno radimo svoj posao’

11:30h
0
Naplata kazni za parkiranje // Foto: Arhiva
Naplata kazni za parkiranje // Foto: Arhiva

U našu je redakciju danas stigao poziv djelatnika Koprivnicaparkinga koji žele pojasniti s čim se susreću tijekom obavljanja svojih svakodnevnih poslova. Tako su nam poslali primjer žalbe na kaznu u kojoj kažnjeni građanin tvrdi kako je doveo dijete u vrtić, dok u Koprivnicaparkingu tvrde da je ispijao kavu na terasi obližnjeg kafića.

Podsjetimo, prošli smo tjedan pisali o žalbama roditelja koji su, ‘kupeći’ djecu u vrtiću ‘Loptica’, zaradili kazne zbog neplaćanja parkiranja. Djelatnici Koprivnicaparkinga pojasnili su nam kako je tolerancija stajanja, bez da se plati parkiranje, 10 minuta. Problem nastaje kad se dijete ne uspije spremiti u tih 10 minuta, ali i kad pojedinci iskorištavaju tu toleranciju.


Pio kavu pa lagao?

U Koprivnicaparkingu navode primjer gospodina koji je navodno pio kavu u kafiću u blizini ‘Loptice’ te je, vidjevši da mu kontrolor ispisuje kaznu, rekao kako je samo doveo dijete dijete u vrtić i zadržao se u razgovoru sa tetom, ne znavši da je kontrolor vidio da sjedi na terasi. Kaznu je ipak dobio, a kontrolor mu je rekao kako se može žaliti. Žalbu je i napisao, a u njoj je naveo kako smatra da ne mora plaćati parking kartu za 10ak minuta koliko se obično zadržava u vrtiću. 

120504-kcparking-zalba

 

 

 

 

 

 

U Koprivnicaparkingu žalbu vjerojatno neće uvažiti te poručuju kako samo uredno rade svoj posao.

čitam...