19.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
aglomeracija

Do kraja godine zatvara se ulica koja mnogima krati put prema poslu ili s njega, radi se najveći bazen u gradu
D

Od 20. ožujka pa sve do kraja godine Pavelinska će u potpunosti biti zatvorena za prometovanje svih vozila, čak i za pješake

Ne propustite

Radovi na aglomeraciji Koprivnica, ako će se držati roka, ušli su u zadnju godinu i građani još nekoliko mjeseci moraju trpjeti konstantne radove po ulicama i prometnicama kojima svakodnevno prolaze.

Najviše akcije u tjednima i mjesecima koji su pred nama bit će u Pavelinskoj ulici, gdje se radi novi retencijski bazen, jedan od njih pet, koliko će ih ukupno biti po gradu i okolici. Taj u Pavelinskoj bit će najveći, zapremnine 5500 kubika. Inače, retencijski bazeni trebali bi spriječiti poplave koje su se za velikih kiša znale pojavljivati u određenim dijelovima grada.

Zbog tih radova nemamo dobre vijesti za stanare Pavelinske, kao i sve one koji tom ulicom svakodnevno prolaze. Naime, od 20. ožujka pa sve do kraja godine ta će ulica u potpunosti biti zatvorena za prometovanje svih vozila, čak i za pješake. Moglo bi to stvoriti dodatne gužve kada ljudi idu na posao ili, pak, odlaze s njega.

– Prva faza radova uključuje izvođenje preljevnog AB okna te polaganje cijevi, s time da će promet u Pavelinskoj ulici za sve sudionike u prometu biti zatvoren od kolnog prilaza u skladište Podravke d.d. do križanja s ulicom Gornji Banovac, a sve sukladno izrađenom prometnom elaboratu. Prva faza radova trajat će od 20.03.2023. do 15.07.2023. godine – poručili su iz Koprivničkih voda.

Dakle, nema nam druge nego naoružati se strpljenjem. Uskoro će doći kraj najopsežnijem projektu u povijesti Koprivnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prevezen u bolnicu

Policajac na motociklu osiguravao biciklističku utrku, pao je s motora i završio u metalnoj ogradi

Još uvijek nije poznato u kakvom je stanju prometni policajac koji je osiguravao biciklističku utrku tijekom koje je pao...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×