22.9 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
HOĆE LI SE ODRŽATI?

Do predizborne šutnje još dva duela, večeras sučeljavanje Grabar-Kitarović i Milanovića na HRT-u
D

Malo manje šmrcanja i možda malo manje odjeće koja bi prekrila "moguće slušalice preko kojih se dobivaju upute od stožera" i sve bi trebalo proći u redu.

Ne propustite

Bliži se nedjelja i taj očekivani 5. siječanj kada će glasači ponovno izaći na predsjedničke izbore i birati između Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović. Do tada su na rasporedu još dva sučeljavanja. Tako je za večeras sučeljavanje zakazano na HRT-u u 20.05 sati, a drugo i ono posljednje, zakazano je za petak, prije nego nastupi izborna šutnja, i to na Novoj TV u 20.20 sati.

Spomenute televizije najavile su sučeljavanja, no još nije u potpunosti sigurno hoće li se ona i održati. Naime, Kolinda Grabar-Kitarović javno je potvrdila dolazak na obje debate, no kada je riječ o sutrašnjoj debati, moguće je da dođe i do promjene odluke. Kolinda bi se u svakom slučaju trebala pojaviti na večerašnjem sučeljavanju. S druge strane Milanović, barem prema onome što je poznato u javnosti, zasad nije potvrdio dolazak na debate.

Večerašnje sučeljavanje prema rasporedu programa HRT-a, trebalo bi trajati od 20.05 do 21.33 sati, što je poprilično kraće od prve debate u drugom krugu koja se održala na RTL-u. Hoće li i večeras stožer jednog od kandidata tražiti prekid duela, to predstoji vidjeti, u svakom slučaju, i Milanović i Kolinda su od svojih stožera dobili neke upute kako poboljšati svoj “nastup”.

Malo manje šmrcanja i možda malo manje odjeće koja bi prekrila “moguće slušalice preko kojih se dobivaju upute od stožera” i sve bi trebalo proći u redu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tenor Trouble Quinteta

Jazz klub Koprivnica nastupom odličnog kvinteta obilježava Svjetski dan glazbe, evo detalja

Koncert Tenor Trouble Quinteta u sklopu 27. glazbenog ciklusa Jazz From the Woods na rasporedu je u petak 21....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×