HOĆE LI SE ODRŽATI?

Do predizborne šutnje još dva duela, večeras sučeljavanje Grabar-Kitarović i Milanovića na HRT-u

Malo manje šmrcanja i možda malo manje odjeće koja bi prekrila "moguće slušalice preko kojih se dobivaju upute od stožera" i sve bi trebalo proći u redu.

09:33h
0
Milanović / Kolinda

Bliži se nedjelja i taj očekivani 5. siječanj kada će glasači ponovno izaći na predsjedničke izbore i birati između Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović. Do tada su na rasporedu još dva sučeljavanja. Tako je za večeras sučeljavanje zakazano na HRT-u u 20.05 sati, a drugo i ono posljednje, zakazano je za petak, prije nego nastupi izborna šutnja, i to na Novoj TV u 20.20 sati.

Spomenute televizije najavile su sučeljavanja, no još nije u potpunosti sigurno hoće li se ona i održati. Naime, Kolinda Grabar-Kitarović javno je potvrdila dolazak na obje debate, no kada je riječ o sutrašnjoj debati, moguće je da dođe i do promjene odluke. Kolinda bi se u svakom slučaju trebala pojaviti na večerašnjem sučeljavanju. S druge strane Milanović, barem prema onome što je poznato u javnosti, zasad nije potvrdio dolazak na debate.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Večerašnje sučeljavanje prema rasporedu programa HRT-a, trebalo bi trajati od 20.05 do 21.33 sati, što je poprilično kraće od prve debate u drugom krugu koja se održala na RTL-u. Hoće li i večeras stožer jednog od kandidata tražiti prekid duela, to predstoji vidjeti, u svakom slučaju, i Milanović i Kolinda su od svojih stožera dobili neke upute kako poboljšati svoj “nastup”.

Malo manje šmrcanja i možda malo manje odjeće koja bi prekrila “moguće slušalice preko kojih se dobivaju upute od stožera” i sve bi trebalo proći u redu.

čitam...