27.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Do sudske presude Skupina radnika neće djelovati u Vijeću
D

Ne propustite

Nakon prvoga sudskog ročišta, održanog u Koprivnici, Skupina radnika nije podnijela žalbu na sudsku odluku o mjesnoj nenadležnosti suda, što je bilo i očekivano budući da je tužiteljima svejedno koji će sud suditi u ovome postupku. Ali zato očekuju da će sjedeće ročište u ovome postupku, pri Županijskome sudu u Zagrebu biti zakazano i održano uskoro, za nekoliko dana, u skladu s hitnošću predmeta, kao što je to bilo i u slučaju koprivničkoga ročišta.

Skupina radnika, istodobno je uputila Radničkome vijeću Podravke d. d. i primjedbu na njegov rad budući da Skupina nije uopće pa niti u propisanome roku od tri dana primila zapisnik sa sjednice Radničkoga vijeća u novome sazivu, koji se sudskim putem nastoji pobiti jer da to Vijeće nema pravni legitimitet. Skupina radnika stoga smatra da ovakvo izbjegavanje obveze Radničkoga vijeća ne pridonosi konsolidaciji odnosa u radničkome predstavljanju.

 

– Sve dok se ne ispoštuju zakonske obveze i ne donese sudska odluka u ovome sporu, Skupina radnika neće sudjelovati u radu Radničkoga vijeće, jer ne možemo djelovati u Vijeću kojega radnici, u ovakvome sazivu, nisu izabrali – uime Skupine ističe Matija Hlebar.

tekst: Glas Podravine

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ususret MANIFESTACIJI

PROGRAM PICOKIJADE Tri dana zabave za svačiji ukus, nastupaju Goran Bare, Željko Samardžić i Parni valjak

Picokijada, tradicionalna turistička manifestacija u Gradu Picoka – Đurđevcu, kojom se oživljava legenda o nevjerojatnoj pobjedi Đurđevčana nad Turcima,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×