6.3 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Dobila uvjetni zatvor zbog krađe novčanika iz obiteljske kuće
D

Ne propustite

Općinski sud u Koprivnici, po sutkinji Vesni Piškorec Kuzmić, osudio je Martinu L. (31) iz Đurđevca zbog počinjenja kaznenog djela protiv imovine, krađom, po čl. 228. st. 1. KZ/11, te joj je izrekao kaznu zatvora u trajanju od sedam mjeseci.

Temeljem čl. 56. KZ/11 primjenjuje se uvjetna osuda, tako da se izrečena kazna neće izvršiti, ukoliko okrivljena u roku od dvije godine ne počini novo kazneno djelo.

Martina L. je 7. kolovoza 2014. godine oko 23:30 sati u Virju, u nakani da se nepripadno okoristi, ušla u nezaključanu obiteljsku kuću, vlasništvo Petra Matekova, te u kuhinji, s gornje police ormara uzela i za sebe zadržala smeđi preklopni novčanik.

U njemu se nalazio papirnati novac u iznosu od 600 kuna, osobna iskaznica, vozačka dozvola, kreditna kartica te kartica za plavu naftu, vlasništvo Petra M.

Okrivljena je dužna u roku od 60 dana od dana pravomoćnosti i ovršnosti ove presude nadoknaditi s osnove imovinsko-pravnog zahtjeva oštećenom iznos od 600 kuna pod prijetnjom ovrhe, dok se s ostatkom imovinsko-pravnog zahtjeva u iznosu od 400 kuna oštećeni upućuje u parnicu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Evo kako ga napraviti kod kuće

Donosimo recept za sirup od koprive koji je idealan za dobrobit cijelog organizma

Berite mlade listove (vrh koprive i tri do četiri reda ispod vrha) i to negdje u prirodi gdje nema...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×